THE VILLAVENUE MOVIE
PHOTO GALLERY
JAMIE DRAKE
EXPERIENCE ARUBA
SPORT & LEISURE
24/7 CONCIERGE SERVICE
The temptation of a true park resort
Langzaam droomt u weg op het terras van uw luxe vakantievilla.
De omringende natuur en het weelderige groen ontspannen. Straks wacht u een duik in de verkoelende Caribische Zee, de mooiste zandstranden liggen vlak bij uw verblijf. Maak kennis met Villavenue; ervaar de vreedzame ambiance van een schitterende parkresidentie.

Welkom op Aruba, het Caribische eiland dat synoniem staat voor exclusiviteit en joie de vivre. Aruba kan ook uw permanente droombestemming worden. Het sfeervol opgezette park resort Villavenue biedt liefhebbers van stijl en comfort een beperkt aantal luxueuze villa’s, bungalows en appartementen. Met Villavenue krijgt een van de meest bijzondere resorts van het tropische eiland vorm. Het project ligt in een rustige omgeving met veel natuur. De bijzondere architectuur van de woningen is geïnspireerd op de koloniale bouwstijl, onder meer herkenbaar aan de beschutting biedende warandes.

Bijzonder is de directe omgeving van uw royale verblijf. Palm Avenue, een meanderende palmenlaan, geeft de residentie een sfeervol cachet. Het resort herbergt veel natuur; tropische bloemen en planten omzomen uw toekomstige woning. Villavenue voldoet aan de hoogst denkbare standaarden, het resort biedt veel service en veiligheid. De geborgenheid van Villavenue zal de liefhebber van rust en mondaine klasse waarderen.

Nieuws
Villavenue kiest voor duurzaam
Het park resort Villavenue onderscheidt zich met duurzaamheid. Door toepassing van zonne-energie is de CO2-uitstoot nihil. Regenwater wordt opgevangen, om vervolgens dienst te doen als spoelwater voor de toiletten en voor de beregening van de tuin. Passaatwinden koelen de woning, zodat u minder gebruik hoeft te maken van de airco. U beschikt dankzij slimme milieusparende oplossingen over een villa die aan de hoogste comfortmaatstaven beantwoordt.
Startverkoop Villavenue een feit
Afgelopen donderdagavond 9 september heeft de  de officiële startverkoop van Villavenue plaatsgevonden tijdens het ‘Trends 2010 Event’ bij Van Lanschot Bankiers te Rotterdam. Tijdens het event hebben de vaste relaties van Van Lanschot Bankiers kennis kunnen maken met de definitieve plannen voor Villavenue, evenals de uitgebreide maatwerk mogelijkheden. Het was een aangename avond met veel  enthousiaste reacties op het project. De aankomende periode zullen we met geïnteresseerden verder praten over de mogelijkheden.
Lees meer...
US English    Nederlands
© 2010 villAvenue - All rights reserved - Disclaimer
Voor acties en nieuws: